(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

55 jaar bouwervaring!

05-06-2014

Roval Aluminium bestaat precies 55 jaar. Op 5 juni 1959 opgericht als N.V. Handelsmaatschappij Roval, voerde het bedrijf destijds aluminium bouwprofielen, carrosserieprofielen, messing half- en heelfabrikaten, aluminium plaat en vanaf 1985 ook roestvaststalen producten.

Hoewel Roval in de loop der jaren is uitgegroeid tot een begrip in de ontwikkeling, productie en levering van aluminium bouwproducten, zijn er maar weinigen die nog weten waar de naam Roval vandaan komt. De naam is een afkorting en staat voor: Rotterdamse Verkoopmaatschappij van Aluminium Producten. Er is weinig Rotterdams meer aan het jubilerende bedrijf. In 1964 vestigde Roval zich in het Brabantse Mierlo, verhuisde tien jaar later naar Helmond en is sindsdien daar niet meer weggegaan.

Sinds 2000 maakt Roval Aluminium BV deel uit van de Reynaers Group en heeft het bedrijf zich gevestigd als toonaangevende totaalleverancier in aluminium bouwproducten, waarbij maatwerk en innovatie het onderscheidend vermogen illustreren.

Vestiging Mierlo

Roval Aluminium  Roval Aluminium  Roval Aluminium

Vestiging Helmond Engelseweg
Roval Aluminium  Roval Aluminium  Roval Aluminium

Vestiging Helmond Maïsdijk
Roval Aluminium  Roval Aluminium 

 

Nu op roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers