(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Uitnodiging Architect@Work 27 en 28 april Kortrijk

09-03-2017

Graag nodigen we u uit om op 27 en 28 april een bezoek te brengen aan de Belgische editie van Architect@Work in de Kortrijk XPO aan de Doorniksesteenweg in Kortrijk. Roval Aluminium, dochter van Reynaers Aluminium presenteert onder meer bijzondere, esthetische aluminium bouwproducten. Ook indien u kennis wilt maken met onze aluminium maatwerkmogelijkheden, dan bent u van harte welkom op onze stand. U vindt Roval Aluminium op stand [nr. 234].

Thema Architectuur en Licht

Architect@Work is een beurs voor en door architecten met edities in diverse landen van Europa en met in mei zelfs een uitstapje naar Canada. Inspiratie en innovatie vormen het fundament van dit gerenommeerde designevenement. Het thema van de aflevering in Kortrijk luidt ‘Architectuur en Licht’. Niet alleen valt er beide beursdagen van alles te zien, te voelen en te ervaren; ook worden er diverse boeiende lezingen gehouden.

Toegang

Meer informatie en inschrijfmogelijjheid vindt u op de website van Architect@Work of neem contact met ons op voor een persoonlijke code voor gratis toegang. We zien u graag 27 en 28 april op onze stand bij Architect@Work!

Nu op roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers