(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval naar beurs Dak Event

09-01-2012

Roval zal met een stand deelnemen aan Dak Event 2012. Dak Event is een tweejaarlijks beurs waar de gehele dakensector en enkele duizenden bezoekers elkaar ontmoeten. Op de beurs is een totaaloverzicht te zien van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en producten van de totale Nederlandse dakensector. Dak Event staat dit jaar ook in het teken van energiedaken, groendaken, dakrenovatie, valveiligheid & kennisoverdracht.

 

Nieuwegein

Dak Event wordt georganiseerd in het NBC (Nieuwegein's Business Centrum) te Nieuwegein en vindt plaats van 10 t/m 12 januari van 14.00 t/m 21.00 uur.

In de Eventhal standnummer B103, zal Roval er fraai bijstaan.
Op de Roval stand zullen diverse nieuwe producten worden getoond. Aluminium bouwproducten die oplossingen bieden, om het mogelijk te maken de verlaagde EPC norm te halen. Dit zijn o.a. de Roval Dakrandbeveiliging Solar, Solar Dak en het Roval muurafdeksysteem in combinatie met groendaken.

In het vakblad Roofs van deze maand staat een artikel hierover dat verder ingaat op deze producten. Download hier het complete artikel.

Nu op roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers