(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Combinatiedesign in Aluminium In Praktijk

24-04-2012

COMBINATIEDESIGN is het thema van de nieuwe aflevering van Aluminium In Praktijk. In deze aflevering worden de combinatiemogelijkheden van aluminium detaillering belicht met bijvoorbeeld andere materialen, maar ook hoe nieuwbouwprojecten, waarin aluminium producten van Roval zijn verwerkt, naadloos integreren met bestaande, soms historische gebouwen.
 bekijk hier het complete magazineDe Brede School Waterhoef in het Brabantse Oisterwijk van architect Eefje Rikhof is van dat laatste een fraai voorbeeld. Zij is er goed in geslaagd om een natuurlijk verbinding tot stand te brengen tussen een voormalig oud klooster en de brede school.
referentiefoto foto's
Datzelfde geldt voor de nieuwbouw van het Medisch Opleidingscentrum van zorgverlener Top-Care in Venlo. Architect Bart Smeets integreerde het centrum met het historische monumentale hoofdkantoor op het oude, voormalige kazerneterrein van de Koninklijke Marechaussee.
referentiefotos Top-Care Venlo foto's
In de Brede School Boechorst in Noordwijk ontwopen door Marjon Mors van SVP Architectuur en Stedenbouw zijn de technische beluchtingszones en zonwering weggewerkt achter een fraai staaltje aluminium zetwerk. 
 foto's
De combinatie groendak en aluminium is van toepassing op de multifunctionele accommodatie ’t Byntwurk in Frieschepalen, een ontwerp van Hans Verborg en Herman Bakker.
 foto's
 

 

Nu op roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers