(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval nodigt u uit op de Internationale Bouwbeurs

09-02-2009

Het thema van BouwBeurs 2009, van 9 tot en met 14 februari in Jaarbeurs Utrecht, is Bouwen in Balans. Een thema dat goed aansluit bij de uitgebalanceerde mogelijkheden van aluminium. Wat duurzaamheid betreft en toepassingsgemak gooien de aluminium bouwproducten van Roval Aluminium hoge ogen; ook de esthetische kwaliteiten van aluminium worden hoog gewaardeerd.

Niet alleen als modern en eigentijds materiaal, maar zeker ook in combinatie met andere materialen. Aluminium draagt van nature bij aan de kwalitatieve uitstraling van elk project. Tijdens BouwBeurs 2009 laten we u graag zien dat de mogelijkheden van aluminium onbegrensd zijn. Tevens introduceren we ons vernieuwde magazine Aluminium in Praktijk,waarin veel aandacht voor de esthetische toepassingen van aluminium.

Dat gebeurt tijdens BouwBeurs 2009 op woensdag 11 februari om 13.00 uur op de stand van Roval Aluminium. Prof. Ir. Jan Brouwer, architect, houdt onder meer een inspirerend betoog over aluminium in de architectuur. Brouwer, voormalig hoogleraar architectuur, was als Rijksadviseur verbonden aan het Atelier van de Rijksbouwmeester in Nederland.

We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard bent u ook op andere beursdagen welkom bij onze stand. Hal 8,  Standnr B038

Nu op roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers