(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Over Roval > Vacatures

Vacatures

Montage Planner

Roval Aluminium B.V., een innovatieve en betrouwbare partner in de bouw én onderdeel van de internationaal opererende Reynaers groep, is door uitbreiding van de werkzaamheden, op zoek naar een Montage Planner.
In deze uitdagende functie zal de Montage Planner fulltime aan de slag gaan met het inplannen van montage- en servicewerkzaamheden in Nederland en België.

 

Jouw werkzaamheden

 

  • Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief inplannen van monteurs of montagebedrijven en houdt hierbij de voortgang en afronding nauwlettend in de gaten;
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor deze monteurs;
  • Je hebt dagelijks contact met uitvoerders, onderaannemers en projectleiders.
  • Je zorgt voor interne afstemming van de gemaakte afspraken met de afdelingen Sales, Productie, Binnendienst en Logistiek. Hierbij heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, zowel voor de externe partijen als de interne afdelingen van Roval.

 

Jouw profiel


Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding bij voorkeur in de richting van Logistiek of Economie. Daarbij heb je enkele jaren ervaring opgedaan met transportplanning, bijvoorbeeld gedurende je stage of je eerste baan. Je ziet het als een uitdaging om in een hectische omgeving te werken, je hebt graag contacten met verschillende mensen op verschillende niveaus en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel, analytisch en een teamplayer. Mocht je de Franse taal machtig zijn, dan zou dit een pré zijn.

 

Wie zijn wij?


Roval Aluminium is een toonaangevende producent van aluminium bouwproducten. Deze producten vinden hun weg in de woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Het assortiment omvat aluminium bouwproducten voor zowel het dak als de gevel, met onder andere dakranden, muurafdeksystemen, raamdorpels, maatwerk in zetwerk, balusters en lamellenwanden. Om de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, beschikt Roval over een eigen productieafdeling. Hier worden zowel eigen producten als maatwerkoplossingen gerealiseerd.
Als nieuwe collega maak je deel uit van het team Uitvoering en Support.

 

Wat bieden we jou?


Roval biedt een open cultuur met een enthousiast team. Het pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is uitstekend. Roval kenmerkt zich verder als bedrijf door dynamische, korte communicatielijnen en een zakelijke openheid. Je krijgt de ruimte om je capaciteiten verder te ontwikkelen door middel van zowel opleidingen als trainingen. 
Verantwoordelijkheid, initiatief, samenwerken en klantgerichtheid staan aan de basis van onze innovatieve organisatie.

 

Interesse?


Stuur je C.V. en motivatie uiterlijk 1 augustus 2017 aan Jenna Hoop, HR Manager, via emailadres jenna.hoop@reynaers.com.
Heb je nog vragen over de functie? Bel dan met Edwin van Kemenade, Sales en Marketing Manager, bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 50.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

(Junior) Technisch Medewerker Binnendienst

Zoeken op Roval

Volg ons op:
2013 10 21_Vacuum liftsysteem in gebruik (6).jpg

 

014 Lascabine.jpg

 

Roval Aluminium Beursstand.JPG

 

Meest bekeken op roval.be
> Nieuws
> Referenties
> Referenties
Nu op roval.be
> Productie
© 2008 - 2017 roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers